Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هفت صبح،‌ برخی موارد و مسائل مربوط به سریال ها و برنامه های تلویزیون را در ادامه بخوانید.

ممیزی روز: اصلاح موی بازیگران زن سودا با چاشنی بدسلیقگی

این نخستین بار نیست که موی شخصیت‌های زن یک سریال شبکه خانگی با شیوه‌های کامپیوتری پوشانده می‌شود. حالا نوبت به سودا رسیده است و هر بار که تصویر بسته یک بازیگر نمایش داده می‌شود می‌توان متوجه اصلاح موی او با تکنیک کامپیوتری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تمهید همان طور که به کیفیت بصری سریال‌های پیشین لطمه زد، برای سودا هم یک امتیاز منفی محسوب می‌شود.

احتمالا سازندگان تقصیر را گردن ساز و کارهای ساترا و مراجع صدور مجوز می‌اندازند اما این ماجرا رویی دیگر هم دارد. چرا سریال سازان خانگی، موقع ضبط حواس‌شان به این مسئله نیست و کار خود را می‌کنند؟ سودا نام سریالی است که ایمان یزدی آن را ساخته و تاکنون شش قسمت از آن در شبکه خانگی توزیع شده . پیش‌تر نوشتیم سودا کیفیتی متوسط دارد و به‌زودی تحلیلی مبسوط درباره آن منتشر خواهیم کرد.

پرحاشیه روز: جنجال‌های سریالی میرسیدی

شبکه پنج اجرای ویژه‌برنامه افطار خود با نام «هیوا» را به عاطفه میرسیدی سپرده. او که سال‌ها به عنوان مجری –کارشناس برنامه‌های پزشکی فعالیت می‌کرد، امسال به کربلا رفته و «هیوا» را به شکل زنده اجرا می‌کند. میرسیدی در قامت مجری به کارش تسلط دارد اما آنچه نامش را سر زبان انداخته، اظهارنظرهای اخیر اوست. مجری «هیوا» در یک برنامه برای همراه شدن با شرایط مهمان، از اینکه خودش هم قرار بوده سقط شود گفت‌.

کاربران بریده صحبت او که در بدو شروع کرونا این بیماری را معمولی دانسته و گفته بود احتمالا خودم هم کرونا گرفته‌ام را رو کردند و میرسیدی را آماج انتقاد قرار دادند. در دیگر برنامه، صحبت‌های او دربار اینکه بچه دوم و سوم آسان‌تر است و اشتباه من را تکرار نکنید، باعث ایجاد جنجال شده. انتقاد او از دعانویسی هم مورد سوءبرداشت قرار گرفته که دارد دعانویسی را تبلیغ می‌کند.

بر همان مدار روز: امیدی به جناب‌ عالی نیست 

هفت قسمت از انتشار «جناب عالی» به عنوان نخستین سریال اختصاصی تلوبیون می‌گذرد. کارگردان «جناب عالی» در رسانه‌ها حضوری پررنگ دارد و از یک اتفاق ویژه در سریال‌سازی و رویکرد سیاسی –انتقادی آن می‌گوید. باور کنید ضعف‌های «جناب عالی» هر چه جلوتر می‌رود، بیشتر به چشم می‌آید.

نه داستان آن پررنگ است و نه انتقادهای آن تازه. مثلا در قسمت ششم بحث نفوذ به زندگی خصوصی شخصیت اصلی سریال ( امیرحسین رستمی) به میان آمده. مخالفان می‌خواهند با رو کردن یک نقطه ضعف او را از سرپرستی وزارتخانه دور کنند. این ایده برای‌تان آشنا نیست؟! در همین قسمت با استفاده از واژه‌هایی مثل ترور، قرار است سریال از مخاطب خنده بگیرد اما صادقانه می‌گوییم که ناکام است.

کد خبر 670812 برچسب‌ها تلویزیون سریال تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال تلویزیون صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد

اعتماد نوشت: بهنام تشکر به‌تازگی در برنامه «زودیاک» که در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، حضور یافته و از بازیگران اصلی است.

گفت‌وگوی زیر به این مناسبت با او انجام شده است.

دلیل حضورتان در برنامه زودیاک، علاقه به بازی مافیاست یا حضور در یک گیم شو به عنوان یک تجربه متفاوت در قالب تصویر؟

من بازی مافیا را دوست دارم و از اولین نفراتی بودم که در تلویزیون مافیا اجرا کردم و گاد بازی بودم. هرچه سری‌های جدیدتری از مافیا تولید شد، نقش‌های بیشتری روی کار آمد که برای من جذاب بود. زودیاک هم سناریوی جذاب و متفاوتی داشت و وقتی دوستان دعوت کردند تصمیم گرفتم که در برنامه زودیاک باشم.

گرداندن بازی مافیا را بیشتر دوست دارید یا بازی کردن را؟

گرداندن بازی را بیشتر دوست دارم. اینکه سفید باشم برایم لذتبخش‌تر است.

نظرتان در مورد مدل اجرا و گردانندگی محمد بحرانی در زودیاک چیست؟

محمد را خیلی زیاد دوست دارم و به نظرم در هر جایی که قرار می‌گیرد، مخاطب همراهش است. فکر می‌کنم در فصل اول زودیاک، کمی با احتیاط گرداندن بازی را پیش می‌برد و مراعات بازیکن‌ها را می‌کرد. اطمینان دارم که خودش هم به این فکر کرده و در فصل دوم، به تغییر مدل گردانندگی بازی فکر کرده است.

از تجربه کار در نمایش خانگی و تفاوتش با تلویزیون بگویید؟

من تقریبا جزو اولین نفراتی بودم که نمایش خانگی را با سریال ساخت ایران تجربه کردم. ساخت ایران اولین سریالی بود که به صورت دی وی دی منتشر شد. این دو مدیا، تفاوت‌های مشخصی دارند. محدودیت‌های صدا و سیما، فیلمنامه‌هایی که تثبیت می‌کند، ناظران پخشی که دارد با نمایش خانگی متفاوت است. فضای کار در پلتفرم‌ها راحت‌تر است و به این واسطه، کارگردان‌ها، نویسنده‌ها به تبع آن بازیگران دست‌شان در کار بازتر است. این‌ها مواردی است که همه می‌دانند و البته خیلی هم پیچیده نیست.

به عنوان کسی که بخش زیادی از تجربیات کاری‌اش را به نقش‌آفرینی در سریال‌های تلویزیون اختصاص داده، ممکن است که شما هم مثل خیلی‌ها، نگران حال این روز‌های تلویزیون باشید. از نظر شما تلویزیون چطور می‌تواند به وضعیت سابقش برگردد؟

تلویزیون باید به همه نظرات مردم توجه کند و برای همه اقشار مردم برنامه بسازد، نه فقط برای عده‌ای خاص. مدیران تلویزیون فعلی، تمرکزشان را بر چیز‌هایی گذاشته‌اند که فقط و فقط خودشان قبول دارند در حالی که خودشان هم خیلی خوب می‌دانند که بخش زیادی از مخاطب‌شان را از دست داده‌اند و به نظر می‌رسد که با این شیوه‌ای که پیش می‌روند، خیلی هم برای‌شان مهم نیست. امیدوارم که این مدیران عزیز، تجدیدنظری در روند سیاستگذاری‌شان داشته باشند که تلویزیون مثل دهه هشتاد یا حتی اوایل دهه نود، دوباره به اوج خودش برگردد و با سریال‌های پرطرفداری مثل ساختمان پزشکان و دودکش و باقی سریال‌های خوب و موفق، مردم و مخاطب را برای خودش حفظ کند. من فکر می‌کنم مردم هنوز هم انتظار دارند تلویزیون به رسانه اصلی و ملی همه افراد جامعه تبدیل شود.

به سریال ساختمان پزشکان اشاره کردید؛ تیم سازنده این سریال، تجربیات خوبی در تلویزیون رقم زدند. به نظرتان جای خالی چهره‌های دهه‌های قبل چقدر در تلویزیون احساس می‌شود؟

به نظرم بیشتر از جای خالی کسانی که در آن سریال‌ها یا برنامه‌ها کار می‌کردند، جای خالی برنامه‌های‌شان احساس می‌شود. این وضعیت، نتیجه مدل تصمیم‌گیری فعلی است. اتفاقا همان عوامل الان تجربیات‌شان بیشتر شده و ممکن است در شرایط مطلوب، خیلی بهتر از قبل کار کنند. باز هم تأکید می‌کنم که تصمیمات تلویزیون مهم است و به نظرم خیلی هم جرات و جسارت ویژه‌ای نمی‌خواهد. به هر حال آن برنامه‌ها و سریال‌های خیایان خلوت کن در همین تلویزیون، تولید و پخش شده‌اند.

ترجیح‌تان کار در فضای کمدی است یا جدی؟

در حال حاضر به فضای کمدی نمی‌توانم فکر کنم و راستش اصلا کمدی در من گم شده و دلایلش را هم همه می‌دانیم. اما به دور از شرایط فعلی، فضای جدی و درام را بیشتر دوست دارم.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • رکورد قیمت خودروی چینی در ایران شکسته شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند